Det er vigtigt for os, at vi yder service i verdensklasse for alle vores kunder, men også blot besøgende. Hvis der er noget vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper altid gerne. Kontakt os på den måde, som er nemmest for dig.
 
Du kan også læse nogle af de spørgsmål vi ofte bliver stillet, lige her.
 
KONTAKTOPLYSNINGER
Mail: info@troybutik.dk
Tlf: +45 4040 13 89
Adresse: TROY, Tordenskjoldsgade 12 st. th., 8200 Aarhus N
CVR: 39022699
 
 
ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag, 10-17.30
Lørdag, 10-14
Søndag, lukket
 
  
GAVESERVICE
Uanset om du handler online eller i vores forretning på Trøjborg, så pakker vi gerne din gave smukt ind. Falder gaven ikke i god jord, så kan den selvfølgelig byttes. Læs mere om vores gaveservice her.
 
SPØRGSMÅL & SVAR
Jeres butik ser dyr ud, har I også nogle billigere ting?
Ja, selvfølgelig! Uanset om du er på jagt efter en barselsgave, værtindegave, fødseldagsgave eller noget fjerde, så har vi helt sikker noget der passer til dig budget. Vi har mange finde ting, som koster mindre end 100kr. Se hvad lige her.
 
Kan gaven byttes?
Ja, absolut! Vi giver ikke pengene retur, men vi hjælper gerne med at finde noget andet eller udsteder et gavekort/tilgodebevis. 
 
 
 
HANDELSBETINGELSER
Vi anbefaler dig altid at læse vores handelsbetingelser inden du handler i vores webshop, så du kender dine vilkår og rettigheder. Vi ved dog godt, at man ikke altid lige har tiden til det. Derfor har vi opsummeret nogle af de vigtigste punkter her:
 
Gratis levering til nærmeste pakkeshop, ved køb over 400kr 
✔ Levering til PakkeShop 29kr (v. køb under 400kr)
✔ Levering til privatadresse 39kr (v. køb under 400kr)
✔ Vi leverer indenfor 1-3 hverdage
 
Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan læse de fulde betingelser og vilkår her: Handelsbetingelser, returpolitik og privatlivspolitik