Relove and Roses er et bæredygtigt brand, der har skabt et smukt og farverigt univers igennem upcycling af vintage silker. Bæredygtighed og god kvalitet er omdrejningspunktet - og det kan tydeligt ses.
 
Alle produkter er fremstillet af indiske vintage silke-sarier, der på bæredygtig vis bliver genskabt og får nyt liv i nye udformninger. Alle vintage sarier er nøje udvalgt og håndplukket efter farve, mønster og kvalitet for at opnå den helt rigtige kvalitet og æstetik.
 
Rester og mindre stykker bruges til mindre accessories såsom scrunchies og hårbånd. Silkerne laves om til blandet andet kimonoer, hårbånd, scrunches, tasker i forskellige former og størrelser og vendbare pudebetræk.
 
Relove and Roses handler om historien, som bliver givet videre i det nye produkt. En historie der på smukkeste vis lever videre, når en sari bliver genskabt til noget nyt - og lever videre med nyt liv gennem en ny kvinde.

Kimonoer fra Relove and Roses

Flere størrelser

Make-up tasker

Hårbånd & scrunchies

Nepal-armbånd

Andre lækkerier

Nøgleringe

MERE OM RELOVE AND ROSES'

VINTAGE SILKER

Relove and roses har skabt et bæredygtigt univers med smukke og unikke produkter. Der bliver skabt en historie ved at give nyt liv til indiske vintagesilker. Det er historien om en kvindelig og æstetisk bæredygtighed, som kombinerer en asiatisk kvindes liv med en nordisk kvindes liv.

Resultatet af den betænksomhed, der ligger bag Relove and roses, er et smukt og farverigt udvalg af smukke produkter med en unik historie og sjæl.