I hjertet af Trøjborg i det nordlige Aarhus, på Tordenskjoldsgade, ligger vores fysiske designbutik. Vi har gjort os umage med, at håndplukke lækkert design fra de sejeste danske designere.
 
Vores produkter er nøje udvalgte fra over 50 eksklusive danske leverandører. Vi har altid en finger på pulsen og gør altid vores ypperste for, at kunne vise jer det lækreste, bedste og mest spændende som dansk design har et tilbyde. Mange af produkter er håndlavede i Danmark og af de fineste materialer. Fælles for alle er, at de er skabt af mindre virksomheder, som er drevet af ildsjæle. Ildsjæle, der ligesom os er passionerede omkring deres arbejde og produkter.
 
Køber du en gave hos os, så pakker vi den med glæde smukt ind for dig - selvfølgelig helt gratis.
 
ADRESSE
TROY designbutik
Tordenskjoldsgade 12, st. th.
8200 Aarhus N (Trøjborg) 
 
ÅBNINGSTIDER:
Mandag-tirsdag, lukket
Onsdag-fredag, 12-17.00
Lørdag, 10-14.00
Søndag, lukket
 
KONTAKT
info@troybutik.dk

VORES HISTORIE

EN PASSION FOR DESIGN

Vi, Nanna og Casper, er ekstraordinært passionerede om design. For os handler det ikke udelukkende om æstetik, men også om andre vigtige elementer.

Designet er vigtigt, selvfølgelig, men det er ikke alt.Ting der betyder noget for dig som forbruger, uanset om det er til dig selv eller til en gave. bæredygtighed og historien om de enkelte produkter. Vi er på en konstant jagt efter nye og spændende produkter fra dygtige designere, og vi er utrættelige i kampen på det perfekte. \r\nVi har søgt land og rige tyndt for at finde de bedste produkter til dig! Alt er valgt med omhu og af en årsag. Vi sælger kun ting, vi tror på - og ting vi brænder for at udbrede til vores skønne kunder.

Læs resten af historien →

@troybutik

Følg vores rejse