Vi har samlet tidligere artikler om os som ejere, vores dejlige butik på Trøjborg og vores webshop. Ved hver artikel er der direkte link til online-udgaven på udgiverens webshop. Alle rettigheder forekommer de krediterede personer/virksomheder, som fremgår på artiklerne.

 
Hvis du er journalister eller influencer og har interesse for TROY designbutik, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid interesserede i nye presse-relationer og bidrager ligeledes til artikler/content, hvor vi har mulighed for det.

 

Er du interesseret i et samarbejde, så kontakt os gerne på info@troybutik.dk

Jyllands Posten / 15. Oktober 2018

"..har udskudt brylluppet for at blive selvstændige"

"Drømmen er ikke at få mange butikker. Det er at få denne her til at køre og få et forhold til kunderne her på Trøjborg. Måske kan webshoppen også give andre muligheder for butikken, hvor den kunne gå hen og blive mere af et showroom for vores produkter" -Casper Lauritsen(medejer)

(Tekst: Katy Wang Foto: Mikkel Berg. Udgivet af Jyllands Posten)

Se hele artiklen

Aarhus Stiftidende / 18. September 2018

"Nanna Frank og Casper Lauritsen har valgt at kvitte den traditionelle karrieresti og gå deres egen vej - sammen. Parret har vinket farvel til fast job, sikker indkomst og pensionsordning og i stedet åbnet deres egen designbutik.."

(Tekst: Emma A. Haa Foto: Kim Haugaard. Udgivet af Aarhus Stiftidende)

Se hele artiklen

LOKALAVISEN AARHUS / 19. August 2018

"Man får et tæt bånd til sine kunder, og det er så dejligt. Jeg sætter stor pris på at have en relation til kunderne og forsøger at huske, hvad de har købt før, så man kan hjælpe dem endnu bedre en anden gang.." -Nann Frank (medejer)

(Tekst/foto: Martin Jørgensen. Udgivet af Lokalavisen Aarhus)

Se hele artiklen

DITTE BLOG / 17. Maj 2018

BLOGINDLÆG

"Jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra de smukke vaser, hvor glaseringen er krystalliseret, hvilket giver den smukkeste overflade og farve sammenspil. Som I kan se kom der en gul skønhed med mig hjem.."

(Tekst/foto: ditteblog.dk)

Se hele blogindlægget