Det er vores mission, at opdage og udvælge spændende nye brands, som kan noget helt specielt. Vi gør os altid umage i jagten på de smukkeste, unikke og mest spændende produkter. 
 
Når du handler hos os, køber du først og fremmest smukke kvalitets produkter, men du får også en god historie oveni hatten. Alt har en historie og en oprindelse, som er værd at høre mere om. Sortimentet opdateres løbende og der kommer ugentligt nye varer.

HÅNDPLUKKET

UNIKA-DESIGN

I vores butik på Trøjborg (Aarhus N) og vores webshop har vi et stort udvalg af unikke designvarer. Nogle varer er produceret i serier på flere styk, men mange produkter er helt unikke. Her finder man aldrig finder 2 som er helt ens.

Mange af disse produkter har vi selv været ude og håndplukke fra de mange dygtige designere og iværksætter til vores sortiment.

Det er med til at skabe et dynamisk og spændende udvalg, som altid er i konstant forandring. Vi giver altid den samme gode service, men din oplevelse af produkterne vil altid være forskellig. Det er en del af charmen ved håndlavet unika design!