Se vores store udvalg af smukke vintage kimonoer fra danske Relove and Roses. De traditionelle og unikke kimonoer findes kort, mellem og lang, men vi har også en lille udvalg af kraftige kviltede kimoner. En traditionel kimono både oplagt som en elegant morgenkåbe, men er mindst lige så god sammen med dit normale outfit. Vi får månedligt nyheder på lager. Se det aktuelle udvalg her ↓

FLERE LÆNGDER

UNIKA KIMONOER (CREPE-SILKE)

MERE OM RELOVE AND ROSES'

VINTAGE KIMONOER

Brug også kimonoen udover bukser og top, eller en flot kjole. Du kan både køre ”mønster på mønster” stilen med masser af farver, men det er også elegant sammen med en dæmpet sort outfit.

De smukke unika-kimonoer findes i 2 materialer: Crepe-silke og bomuld. De er lavede af vintagesilke og –bomuld fra Indien og Japan. Tekstilerne er oprindeligt lavet til kimonoer, men er blevet upcyclet til nye kimonoer med et mere moderne snit og look.

Kimonoerne fra Relove and Roses matcher super fint med de andre silke-produkter, f. eks. Scrunchies/hårbånd og make-up tasker, som også er lavet af vintage-silke. Det er en vigtigt del af Relove and Roses design-DNA, at bringe nyt liv til vintagesilke/vintagebomuld og skabe de smukkeste produkter til den moderne kvinde.

Vi får tit nye kimonoer hjem. Hvis vores store udvalg ikke falder i din smag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller komme tilbage senere, for at blive opdateret på nyheder..

Se alt Relove and Roses