Vi gør det nemt for dig, at købe lækre gaver. Vi samarbejder primært med "små" designere, som du ikke finder på ethvert gadehjørne. Der er tale om sande ildsjæle, som brænder for de produkter der skabes. alt har en spændende historie og oprindelse. Vi pakker gaverne smukt ind, og hjælper gerne med at finde det rigtigt, så du ikke skal tænke på noget. Kom forbi vores forretning på Trøjborg og find en ekstraordinær gave.
 
 

INDPAKNING

Uanset om du handler i vores fysiske butik eller vores webshop, så pakker vi gerne din gave ind - så du slipper for det. Ingen gave er for stor eller lille. Vi har skaffet det smukkeste gavepapir og bånd, så du kan give en gave, der er ligeså smuk som indholdet. Hvis du handler via vores webshop og ønsker indpakning, så skal du blot skrive det i kommentarfeltet.

 

SORTIMENT

Vi sælger mange gaver i vores fysiske forretning. Det gør vi både fordi, at vi har nogle lækre produkter, men også fordi vi har produkter i alle prisklasser. Uanset om du vil give for 100 kroner eller 2000 kroner, så har vi nogle gode bud på en god gave. Vi hjælper selvfølgelig gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

 

BYTTE (fysisk butik)

Gaver købt i vores butik kan byttes 14 dage efter gaven er givet. Vi sætter byttemærker på alle pakker, så modtageren slipper for, at medbringe en bon. Vi tilbyde ikke at give pengene retur for gaven, men vi hjælper gerne med at finde noget andet i forretningen eller udstede et gavekort/tilgodebevis. Gaven skal være intakt, ubrugt og i original emballage. Returnering kan både ske i forretningen og via pakkepost.

 

BYTTE (webshop)

Gaver købt på vores webshop kan byttes 14 dage efter gaven er givet. Hvis pakken ikke er bestilt som gave, er de normale handelsbetingelser og returpolitik gældende. Når du bestiller en gave online, skal du blot bede os om at pakke gaven ind og skrive hvornår gaven skal gives. Dette skal meddeles i kommentarfeltet ved bestilling eller pr. mail. Husk at læse vores betingelser inden du bestiller, så der ikke er tvivl om dine/modtagerens muligheder. Kontakt os gerne, hvis vi kan være behjælpelige.

 

FOR VIRKSOMHEDER

Vi hjælper gerne virksomheder med både indretning og gaveløsninger. Uanset om det er en enkelt jubilæumsgave, adskillige julegaver eller noget helt andet - så hjælper vi jer gerne. Vi hjælper med det hele: Vejledning, sammensætning, indpakning og levering. Fakturering via EAN tilbyder vi gerne.