VI BRÆNDER FOR DESIGN 
Vi, Nanna og Casper, brænder for design. Det handler ikke kun om æstetik, men også om bæredygtighed og historien om de enkelte produkter. Vi er på en konstant jagt efter nye og spændende produkter fra dygtige designere, og vi er utrættelige i kampen på det perfekte. 
Vi har søgt land og rige tyndt for at finde de bedste produkter til dig! Alt er valgt med omhu og af en årsag. Vi sælger kun ting, vi tror på - og ting vi brænder for at udbrede til vores skønne kunder. 
 
HÅNDPLUKKET SORTIMENT 
Intet er tilfældigt, og selv den mindste detalje er vigtig. Vi håndplukker vores produkter, hos vores leverandører, og gør en dyd ud af at give vores kunder en unik oplevelse, når de besøger TROY. Vores sortiment består af kompromisløse og nøje udvalgte produkter, som alle fortæller en historie. Nogle er serieproducerede og andre er håndlavede unika'er, men fælles for alle er, at de er blevet bragt til verden af ildsjæle. Ildsjæle som brænder for det de laver, og sætter en stolthed i at skabe perfekte produkter.
 
DESIGNFORRETNING PÅ TRØJBORG, AARHUS N
Det startede som en beskeden webshop, men januar 2018 åbnede vi vores fysiske forretning på det attraktive Trøjborg - lige midt i hovedgaden. Mange af vores produkter er unikke og håndlavede produkter, som helst skal ses og mærkes inden køb. Det kan man nu! Kom ned i butikken hvor du kan se, mærke og stille spørgsmål - alle produkterne er online, så du behøver ikke at beslutte dig, før du sidder hjemme i din sofa igen.
 
Se mere om vores forretning
 
ET SMUKKERE LIV
De entreprenante ambitioner for TROY er store, men der ligger også nogle meget blødere værdier bag. Udover at være et fantastisk spændende projekt, som optager os meget, så er TROY også vores forsøg på at skabe et smukkere liv med hinanden. Istedet for at gå karrierevejen som mange jævnaldrende, så trækker vi stikket ud og tager affære - vi starter et helt nyt kapitel, hvor vi former vores eget liv og karriere.
 
Iværksætterlivet er uden tvivl hårdt, men vi drømmer om et liv med mere tid til hinanden og mindre af hverdagens stress og jag. Vi bor selv under 100 meter fra butikken, og vi nyder meget, at have mere tid sammen nu. Istedet for at sidde på arbejdet fra 8-16, kommer vi nu til at tilbringe arbejdsdagen med hinanden. Dette gør vi med en fælles drøm, om et liv i bedre balance, hvor privatliv og karriere har en mere flydende overgang. 
 
Vi ses i butikken!
 
 
De bedste hilsner