Smukke keramik-skåle fra Vildersbøll. Skaberen bag, Kristina, laver tre skåle-serier: ”Sekvens”, ”Tapas” og ”Assiette Deep”. Gå på opdagelse i den smukke keramik her 

"SEKVENS" skåle

TAPAS-SKÅLESÆT

"ASSIETTE DEEP" SKÅLE

MERE OM VILDERSBØLL's

HÅNDLAVEDE KERAMIK-SKÅLE

Sekvens-skålene er alle i samme smukke form og brunlige glasur, men fås i både lille, medium og stor. Skålene er designet til servering af mad og perfekte til at dække et smukt bord. Den store Sekvens skål er også smuk som frugtskål eller en ”nøgle” skål, hvor man kan ligge nøgler, pung mm.

Tapas-skålesættet består af 3 stabelbare skåle og er perfekt til de små lækre sager på tapas-bordet. De smukke skåle er perfekte til oliven, nødder og diverse dyppelser. Når tapasskålene ikke er i brug, så pynter de enormt smukt på hylden.

De dybe Assiette-skåle blev oprindeligt designet som en del af Vildersbøll’s tallerken serie. De har en fin lille størrelse til din morgenmads-skyr, men er også smukke som nødde-/slikskål eller delikatesser på et fint middagsbord. ”Asiette Deep” kan sagtens bruges alene, men er også smuk i kombination med både Sekvens og tapassættet.

Se alt Vildersbøll