VORES MISSION

Vi brænder for godt design! Vi, kæresteparret Nanna og Casper, brænder for at udbrede alt det fantastiske design vi har her i Danmark. Vi søger land og rige for, at finde de bedste og mest spændende produkter til Trøjborg folket. Udover at gøre fantastisk design tilgængeligt for folk på Trøjborg, så har springet ud i iværksætteroprøret også været et opgør med det hektiske karriereliv - så vi har mere tid med hinanden og vores "hobby".

 

 
VORES FORRETNING PÅ TRØJBORG

Vi håndplukker og sælger de lækreste produkter i vores forretning på Trøjborgs hovedgade. Vi samarbejder hovedsageligt med små unikke brands. Disse designere brænder for deres produkter, og de er ikke noget man finder særligt mange steder. Brug os som gaveforretning, eller til dig selv. Vi har en masse lækkert til boligen, til babyen eller til dig selv - vi pakker meget gerne din gave ind!
 
Åbningstider:
Hverdage: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket
 
Adresse:
Tordenskjoldsgade 12, st. th.
8200 Aarhus N

 

 
KONTAKT

Telefon: +45 4040 1389
Mail: info@troybutik.dk
Adresse: Tordenskjoldsgade 12 st. th., 8200 Aarhus N

 

 
BRANDS

Vi håndplukker alle produkter til forretningen / webshoppen fra landets bedste brands. Se den komplette liste over brands her, og få historien med. Se den komplette liste her.