Bag TROY designbutik (og webshop) står kæresteparret Nanna og Casper - det er os :-)
 
Det sker ret tit at de besøgende i vores butik nævner, at de rigtigt gerne vil se hvordan vi selv bor - når vi har sådan en spændende butik med lækre sager. Det får man muligheden for nu!
Vi bor selv på Trøjborg (Aarhus N) i 2-værelses lejlighed, kun 100 meter fra butikken. Det er en klassiske Trøjborg-lejlighed. Der er lidt højt til loftet og ikke alt for stor, men fint til vores behov.
Vores stil er ret genkendelig, men vi rykker tit rundt - enten når der kommer nyt til eller når det bliver for kedeligt. Vi bor ret personligt med ting der betyder noget for os. Det kan være ting fra butikken, arvede ting eller bare nogle fine loppefund. Så kommer man heller ikke udenom, at vi godt kan lide planter. Det har jo sine fordele at have en butik, som sælger den slags.
Vi flyttede ind i lejligheden da vi begge studerede, så vores ting/møbler var som udgangspunkt ting vi havde fået, selv havde med til lejligheden og ting vi havde fundet på loppemarkedet o. lign. Efterfølgende har investeret i nogle nyere og lidt lækre ting.
Folk er måske tilbøjelige til at tro, at man bor dyrt hvis man har en designbutik. Sådan er det ikke for os. Der er selvfølgelig et økonomisk aspekt i, at det er dyrt udelukkende at indrette sig med håndlavet unika-keramik og andre lækre sager. Selvom at eksempelvis vores keramik har mere historie og karakter en så meget andet, fordi det er håndlavet og unikt - så vi det også give en mindre personlig stil.
Vi forsøger at blande nyt med gammelt på samme måde, som vi håber vores kunder vil gøre. Det er ikke vores mål, at vores kunder køber 12 keramik-kopper, 12 tallerkener osv. Det handler om, at kunderne skal håndplukke deres yndlingskop(per), som de virkeligt vil elske og få gavn af. Så er det okay, at man har 12 "noname" kopper i skabet til gæsterne.
Vi har en vindueskarm, som måske virker rodet, men den består at ting der betyder noget for os. Det er en blanding af loppefund, gaver og lækkert keramik fra butikken. Der er en hyggeligt blanding af mange forskellige typer keramik.
Når vi sidder og ser tv, så har vi svært ved ikke at blive distraheret af de flotte sager.
 
De bedste hilsner,
Nanna og Casper