Spar 10% på din ordre!
 Rabatkode: BARSEL 
 
 
Vi haft "barsels-lukket" i 2 uger i både vores butik/webshop. Nu er vi tilbage, og det skal fejres!
 
Kun idag (mandag d. 7 oktober) giver vi -10% i rabat på alle ordrer. Det gælder både vores webshop og vores fysiske butik på Trøjborg, Aarhus N.
  
På vores webshop kan du bestille varer til afhentning i butikken, som kan udleveres med det samme eller når det passer dig. Vi sender gerne din ordre. 
Vi er glade for at være tilbage. Vores lille søn, Vildfred, og Nanna har det begge godt :-)
 
Kærlig hilsen Nanna og Casper
(Kærestepar & ejere af TROY)

Et nyt liv

Da vi som kærestepar i januar 2018 åbnede dørene til TROY for første gang, så var det ikke kun for at give Trøjborg en "go-to" gavebutik. Det var blandt andet også for at skabe et smukkere liv. Et liv med mere fleksibilitet og hvor der er mere tid til hinanden, selvom der selvfølgelig skal arbejdes mange timer.

Nu er tiden endeligt kommet til, at vi skal være forældre. Det er et kapitel i vores liv, som vi har glædet os enormt meget til at tage hul på.

Vi tager 2 ugers barsel hvor butik/webshop holder helt lukket, men derefter er Casper tilbage på "pinden" igen og Nanna er på barsel.

Vi bor kun et stenkast fra butikken. Så selvom far er på arbejde, så kommer mor og lillemanden nok alligevel forbi og siger hej engangimellem når barnevognen skal luftes :-)

INDEN VI GIK PÅ BARSEL, SÅ NÅEDE VI AT OPRETTE EN MASSE NYT

Unika keramik